Εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης

Από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων ανακοινώνεται ότι από 23/5/2011 έως και τις 3/6/2011 , έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης όσοι αποφοίτησαν από τα Ι.Ε.Κ. μέχρι και τον Ιούνιο του 2010.
Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://www.eopp.gov.gr/pistop και στη συνέχεια κατατίθεται σε έντυπη μορφή μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π. 2836/19-05-2011, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π. (www.eopp.gov.gr) .
Γνωστοποιείται, επίσης, ότι δε θα δοθεί παράταση υποβολής αιτήσεων εκτός της προαναφερθείσας ημερομηνίας.
Οι υποψήφιοι μπορούν να παραλαμβάνουν ηλεκτρονικά τους Κανονισμούς Κατάρτισης από την ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π. (www.eopp.gov.gr ) και συγκεκριμένα από τη διαδρομή: Υπηρεσίες → Πιστοποίηση Προσόντων → Κανονισμοί Κατάρτισης Ειδικοτήτων.
Τα καταβαλλόμενα εξέταστρα είναι 44€ για κάθε μέρος εξέτασης (θεωρητικό, πρακτικό).
Το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων θεωρητικού και πρακτικού μέρους ανά ειδικότητα και Περιφέρεια θα ανακοινωθεί μετά τις 16-6-2011.
Αναλυτικές οδηγίες για την υποβολή των αιτήσεων μπορούν να λαμβάνουν οι απόφοιτοι των Ι.Ε.Κ. από την ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π. (www.eopp.gov.gr), καθώς και από τα Ι.Ε.Κ. αποφοίτησής τους ή τις Περιφερειακές Εξεταστικές Επιτροπές Πιστοποίησης (Π.Ε.Ε.Π.).



Αρχική        |        Ειδικότητες      |       Έντυπα         |        Νέα-Ανακοινώσεις


Back to content | Back to main menu