Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Η πλατφόρμα Open eClass Δ. ΙΕΚ ΡΟΔΟΥ αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Ανακοινώσεις

 • - Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 -

  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ , ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΉΣ ΚΑΘΕ ΔΙΔΑΚΤΙΚΉΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΏΡΑΣ) ΛΑΜΒΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ.

  Η ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

  1.1 ΕΡΩΤΗΣΗ ......

  1.2 ΕΡΩΤΗΣΗ ................

  ΕΩΣ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ

  ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (ΩΡΑ) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.

  2.1 ΕΡΩΤΗΣΗ .................

  2.2 ΕΡΩΤΗΣΗ ............

  2.3  ΕΡΩΤΗΣΗ ................

  ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΩΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ

  Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

   

 • - Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 -

   

  ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΌΤΙ ΣΗΜΕΡΑ 18-02-2018 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΈΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ.

  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ  ΣΑΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΑ ΑΝΑ ΩΡΑ.

  01- ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ)

  02- ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ).

  ΚΛΠ ΕΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ.

 • - Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 -

  Για την εύκολη εύρεση του μαθήματος σας, επιλέξετε ολα τα μαθήματα και αυτά ταξινομούνται αυτόματα ανα μάθημα. Μπορείτε να απευθύνετε ερώτημα σχετικό με το μάθημα σας προς τον εκπαιδευτή σας . Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα πρόσβασης στην πλατμφόρμα τηλεκπαίδευσης πρέπει να ενημερώσετε έγκαιρα τον Διευθυντή του ΔΙΕΚ Ρόδου.