Αναστολή της 6μηνης πρακτικής άσκησης των Ι.Ε.Κ από τις 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τις 30 Νοεμβρίου 2020.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.: 71342/6.11.2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Β΄ 4899). εγκύκλιο για την λειτουργία των Ι.Ε.Κ. μετά τα έκτακτα μέτρα που θεσπίστηκαν για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και τα οποία θα ισχύσουν στο σύνολο της Επικράτειας για το χρονικό διάστημα από τις 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τις 30 Νοεμβρίου 2020.
. Μετά την αναστολή της 6μηνης πρακτικής άσκησης των Ι.Ε.Κ. για την ως άνω περίοδο, οι φορείς-εργοδότες που παρέχουν θέσεις πρακτικής άσκησης, σχετικά με το Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ στο οποίο καταχωρούν τους πρακτικά ασκούμενους, δεν απαιτείται ουδεμία ενέργεια ή αλλαγή, αν θέλουν να διατηρήσουν τις θέσεις που έχουν διατεθεί μετά τη λήξη της αναστολής.
. Η μόνη τροποποίηση που θα απαιτηθεί εκ μέρους των φορέων εργοδοτών είναι η ορθή επανάληψή της, με αλλαγή της ημερομηνίας λήξης, λίγο πριν τη λήξη της, σύμφωνα με νέο προγραμματισμό μετά την άρση της αναστολής.
. Τυχόν δήλωση διακοπής πρακτικής άσκησης στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ συνεπάγεται την έναρξη της πρακτικής άσκηση εκ του μηδενός, μετά τη λήξη της αναστολής.
.



Αρχική        |        Ειδικότητες      |       Έντυπα         |        Νέα-Ανακοινώσεις


Back to content | Back to main menu