Οι εγγραφές των επιτυχόντων (παράλληλο μηχανογραφικό ΥΠΑΙΘΑ) Ξεκινούν από την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 έως και την Tετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023.

Οι εγγραφές των επιτυχόντων (παράλληλο μηχανογραφικό για τα ΔΙΕΚ ΥΠΑΙΘΑ) ξεκινούν από την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 έως και την Tετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 είτε ηλεκτρονικά από τους ίδιους τους επιτυχόντες μέσω της πλατφόρμας του παράλληλου μηχανογραφικού στην παρακάτω ηλεκτρονικη διεύθυνση - αν δεν απαιτείται κατάθεση κάποιου δικαιολογητικού- είτε δια ζώσης στο ΙΕΚ με κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών..

. Https://michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr/

Επισημαίνεται ότι οι επιτυχόντες του παράλληλου μηχανογραφικού ενδέχεται να είναι ταυτόχρονα επιτυχόντες σε ΑΕΙ. Στις περιπτώσεις αυτές, θα πρέπει να επιλέξουν να εγγραφούν είτε στο ΑΕΙ είτε στο ΙΕΚ, καθώς η ταυτόχρονη εγγραφή και στα δύο απαγορεύεται.

Επίσης, δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη φοίτηση σε Ιδιωτικό ΙΕΚ ή σε κάποιο άλλο ΔΙΕΚ ή να συνεχίσουν την κατάρτιση σε συνεχιζόμενο εξάμηνο άλλης ειδικότητας ή σε κάποια άλλη δομή.

Όσοι επιτυχόντες/ούσες επιλέξουν να μην εγγραφούν εντός προθεσμίας, τότε χάνουν το δικαίωμα εγγραφής με το συγκεκριμένο σύστημα επιλογής (παράλληλο μηχανογραφικό ή αιτήσεις για τα ΔΙΕΚ ΥΠΑΙΘΑ).




Αρχική        |        Ειδικότητες      |       Έντυπα         |        Νέα-Ανακοινώσεις


Back to content | Back to main menu