ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ (ΦΑΣΗ Α΄) ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, Από Τρίτη 19-09-2023 έως και την Δευτέρα 25-09-2023

Προθεσμίες Εγγραφών
.
. Α. Καλούνται οι επιτυχόντες υποψήφιοι που υπέβαλαν αίτηση για Δ.Ι.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. να κάνουν την εγγραφή τους απαραιτήτως ί με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:
.
. Το χρονικό διάστημα των εγγραφών είναι : από Τρίτη 19-09-2023 έως και την Δευτέρα 25-09-2023
.
. 1. Με μετάβαση στο Δ.Ι.Ε.Κ. επιτυχίας τους προσκομίζοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή
.
. 2. Με αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) της αίτησης εγγραφής και των απαιτούμενων δικαιολογητικών στο Δ.Ι.Ε.Κ. επιτυχίας τους ή
.
. 3. Με ηλεκτρονική εγγραφή μέσω του πληροφοριακού συστήματος αιτήσεων https://diek.it.minedu.gov.gr
.
. Επιτυχόντες σε Δ.Ι.Ε.Κ. που δεν θα κάνουν εγγραφή εντός προθεσμίας, χάνουν το δικαίωμα εγγραφής τους!
.
. Οι εγγραφές στο Δημόσιο ΙΕΚ Ρόδου θα γίνονται από 14:00 έως 20:00 από Τρίτη 19-09-2023 έως και την Δευτέρα 25-09-2023.
.
. Όσοι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν ολοκληρώσουν την εγγραφή είτε ηλεκτρονικά είτε δια ζώσης στο ΙΕΚ τους εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους και τίθενται εκτός της διαδικασίας επιλογής.
.
. Β. Δικαιολογητικά ¨Όσοι επιτυχόντες ενημερωθούν από το σύστημα κατά την ηλεκτρονική εγγραφή τους ότι απαιτείται κατάθεση πρόσθετων δικαιολογητικών για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους, θα πρέπει να τα καταθέσουν ή να τα στείλουν μέσω email στο Δ.Ι.Ε.Κ. Ρόδου τους ΕΝΤΟΣ της ίδιας προθεσμίας με όσα δικαιολογητικά ζητηθούν από τα παρακάτω:
.
. 1. Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους
.
. 2. Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, Πτυχίο ΤΕΕ Β’ Κύκλου) και όχι πτυχία ανώτερης βαθμίδας (ΑΕΙ, ΤΕΙ)
.
. 3. Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους (κοινωνικά κριτήρια1 ).
.
. 4. Αίτηση εγγραφής χορηγείται από την γραμματεία του ΔΙΕΚ Ρόδου
.
. 5. Βεβαίωση ΑΜΚΑ και Αριθμού Φορολογικού Μητρώου ΑΦΜ
.
. Τα φωτοαντίγραφα δεν χρειάζεται να είναι επικυρωμένα. Αρκούν απλά, ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων από δημόσιες υπηρεσίες (Ν. 4250/2014 (ΦΕΚ 74 /Α’/26-3-2014).
.
.



Αρχική        |        Ειδικότητες      |       Έντυπα         |        Νέα-Ανακοινώσεις


Back to content | Back to main menu